Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2015

Περιφερειακό Συνέδριο τη Δευτέρα στην Ηγουμενίτσα, με θέμα: «Οι προοπτικές του θεματικού τουρισμού στην περιοχή της Ηπείρου»


Η Περιφέρεια Ηπείρου διοργανώνει Συνέδριο με θέμα: «Οι προοπτικές του θεματικού τουρισμού στην περιοχή της Ηπείρου», τη Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 11:00 στο ξενοδοχείο Angelika Pallas στην Ηγουμενίτσα, στο πλαίσιο του έργου «ADRIATIC ROUTE – Adriatic Route for Thematic Tourism”. 

Το έργο στοχεύει στην προώθηση των εναλλακτικών μορφών τουρισμού στην περιοχή της Αδριατικής μέσω πολυτροπικών συστημάτων μεταφορών. Απώτερος στόχος είναι να αυξηθεί η κινητικότητα στις συμμετέχουσες περιφέρειες, στο πλαίσιο του θεματικού τουρισμού, με ιδιαίτερη έμφαση στη γαστρονομία, ενώ την ίδια στιγμή στοχεύει και στη βελτίωση της προσβασιμότητας από τη μια περιοχή / χώρα στην άλλη. 

Το Περιφερειακό Συνέδριο αναμένεται να προσελκύσει ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς καταξιωμένοι εισηγητές από τον τουριστικό κλάδο θα απευθύνουν ομιλίες σχετικά με την οργάνωση του τουριστικού προϊόντος και σύγχρονες μεθόδους του Τουριστικού Μάρκετινγκ, τη γαστρονομία στο marketing του ελληνικού τουρισμού αλλά και το Ελληνικό Πρωινό της Ηπείρου. 

Το έργο Adriatic Route for Thematic Tourism έχει χρηματοδοτηθεί στο πλαίσιο του προγράμματος διασυνοριακής συνεργασίας IPA Adriatic CBC 2007/2013 – Μέτρο 3.3 Δίκτυα Επικοινωνιών.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου