Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2015

Θεσπρωτία: Απεργούν αύριο οι σχολικές καθαρίστριες


Το Σωματείο καθαριστριών σχολικών κτιρίων Βορειοδυτικής Ελλάδας συμμετέχει με τρίωρη στάση εργασίας στην πανελλαδική κινητοποίηση της Ομοσπονδίας μας – Ο.Ι.Υ.Ε. – για τα αιτήματα των συμβασιούχων συναδέλφων και προκηρύσσει τρίωρη στάση εργασίας για τις εργαζόμενες Ι.Δ.Α.Χ. την Τετάρτη 9η Δεκέμβρη 2015 από 10.30 π.μ. έως 13.30 μ.μ. 

Διεκδικούμε την άμεση εξόφληση των δεδουλευμένων που εδώ και πέντε μήνες τους οφείλονται, την άμεση αποκατάσταση της αμοιβής τους που περικόπτεται κατά 10% , την απασχόληση με δεκάμηνη σύμβαση χωρίς περικοπές καθώς και τη μονιμοποίηση όλων των εργαζομένων καθώς καλύπτουν ανάγκες διαρκείς και πάγιες και την ένταξη τους στα βαρέα και ανθυγιεινά επαγγέλματα . 

Καλούμε όλες τις συναδέλφισσες/φους να συμμετάσχουν στην αγωνιστική μας κινητοποίηση, στο Δημαρχείο Ηγουμενίτσας, ώρα 10.30 το πρωί και όλα τα σωματεία , το Εργατικό Κέντρο , τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων , τους συλλόγους εκπαιδευτικών του Νομού , τους Δημάρχους και τους βουλευτές του Νομού να σταθούν πλάι στον δίκαιο αγώνα μας . 

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ 
ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑ 
ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου