Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015

Παρουσίαση της Αύξησης Συνεταιριστικού Κεφαλαίου από την Τράπεζα Ηπείρου στην Ηγουμενίτσα


Ηγουμενίτσα, 4.12.2015 - Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στην Ηγουμενίτσα την Πέμπτη, 3 Δεκέμβριου 2015 στην Αίθουσα Επιμελητηρίου, η εκδήλωση της Συνεταιριστικής Τράπεζας Ηπείρου, με θέμα την Αύξηση του Συνεταιριστικού της Κεφαλαίου. 

Η εκδήλωση οργανώθηκε με τη στήριξη του Επιμελητηρίου Ηγουμενίτσας, το οποίο συμμετέχει στην προσπάθεια του τοπικού χρηματοπιστωτικού ιδρύματος για τη συνεχή ενίσχυση της ηπειρωτικής επιχειρηματικότητας και την ενδυνάμωση της τοπικής οικονομίας. 

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους σημαντικοί φορείς της περιοχής. Αναμεσά τους, ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας Ιωάννης Λώλος, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αλέξανδρος Πάσχος ,ο πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ηλίας Βεζδρεβάνης καθώς και πλήθος επιχειρηματιών και συνεταίρων της Τράπεζας που θέλησαν να διαδώσουν το ισχυρό μήνυμα της ανάγκης για ενότητα, συμμετοχή και στήριξη προς τον θεσμό της Τράπεζας. 

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ της Συνεταιριστικής Τράπεζας Ηπείρου, κ. Κωνσταντίνος Ζωνίδης αναφέρθηκε κατά την ομιλία του στη σπουδαιότητα των συνεταιρισμών σε περιόδους κρίσης και υπογράμμισε την επιτακτική ανάγκη για την οικονομία και την ανάπτυξη της Ηπείρου, να συνεχίσει η Συνεταιριστική Τράπεζα να υπάρχει στα χέρια των εταίρων της με συμμετοχή παλαιών και νέων επενδυτών και ανακεφαλαιοποίηση. Η Τράπεζα Ηπείρου δίνει τη δυνατότητα στους επενδυτές να συμμετέχουν με όσο κεφάλαιο επιθυμούν, χωρίς περιορισμούς και διασφαλίζει τη συμμετοχή τους στη Διοίκηση και στη λήψη αποφάσεων με διαδικασία που ολοκληρώνεται στις 11 Δεκεμβρίου 2015. 

Ο Πρόεδρος, επισημαίνοντας την αδιαμφισβήτητα επιτυχή πορεία της Συνεταιριστικής Τράπεζας Ηπείρου στα 37 χρόνια λειτουργίας της, τόνισε την αναγκαιότητα της συμμετοχής όλων των Ηπειρωτών στο συνεταιριστικό κεφάλαιο και κλείνοντας την ομιλία του, κάλεσε τους Ηπειρώτες να κάνουν το καθήκον τους απέναντι στον Συνεταιρισμό, έναν θεσμό-εργαλείο για την ανάκαμψη και την πρόοδο της τοπικής οικονομίας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου