Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2015

ΕΚΦΕ Θεσπρωτίας: Ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση του διαγωνισμού EUSO 2016


Ολοκληρώθηκε το Σάββατο 5-12-2015 η πρώτη φάση του διαγωνισμού EUSO 2016 με τους τοπικούς διαγωνισμούς που διοργάνωσαν τα αντίστοιχα ΕΚΦΕ υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας.

Στον τοπικό διαγωνισμό που διεξήχθη στο εργαστήριο Φ.Ε. του 1ου ΓΕΛ Ηγουμενίτσας, συμμετείχαν 4 ομάδες μαθητών ( δύο ομάδες από το 1ο ΓΕΛ και δύο από το 2ο ).

Νικήτρια, που θα αντιπροσωπεύσει το νομό στη δεύτερη Πανελλήνια φάση του διαγωνισμού που θα διεξαχθεί στις 23 Ιανουαρίου στη Θεσσαλονίκη, αναδείχθηκε η ομάδα του 1ου ΓΕΛ αποτελούμενη από τους μαθητές: Βασιλειάδη Σπύρο, Παππά Σπύρο και Σωρήρκο Νίκο.

Δεύτερη νικήτρια και αναπληρωματική για τον Πανελλήνιο διαγωνισμό, αναδείχθηκε η ομάδα του 2ου ΓΕΛ αποτελούμενη από τους μαθητές: Θεολόγου Πέτρο, Βιρβίλη Σταύρο και Κούλα Σωτήρη.

Για τη συμμετοχή τους στην -εκτός των συμβατικών μαθητικών τους υποχρεώσεων- διαδικασία είναι άξιοι συγχαρητηρίων όχι μόνο οι μαθητές των δύο νικητριών ομάδων, αλλά και οι μαθήτριες: Δημητρίου Αυγή-Ισαβέλλα, Δημητρίου Ιωάννα, Βέρμπη Νικολέττα, Ιωάννου Νεφέλη, Γραβάνη Βικτώρια και Γιάκη Δήμητρα, μέλη των άλλων δύο ομάδων του διαγωνισμού.

Οφείλουμε βέβαια να ευχαριστήσουμε και τους καθηγητές: Ζώη Μιλτιάδη, Ιωάννου Γεώργιο, Μακρυγεωργάκη Μαρία, Μπακάλη Ανίτα, Παπαευθυμίου Βασιλική και Τσουμέτη Χρήστο για την εθελοντική βοήθεια που προσέφεραν στην οργάνωση και διεκπεραίωση του διαγωνισμού, καθώς και στην προετοιμασία των ομάδων των Σχολείων τους.


 
Η ομάδα των αγοριών του 1ου ΓΕΛ Ηγουμενίτσας 


 
Η ομάδα των αγοριών του 2ου ΓΕΛ Ηγουμενίτσας 

 
Η ομάδα των κοριτσιών του 2ου ΓΕΛ Ηγουμενίτσας 

 
Η ομάδα των κοριτσιών του 1ου ΓΕΛ Ηγουμενίτσας

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου