Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016

Τελικός μπάσκετ σχολείων: 2ο ΓΕΛ Ηγουμενίτσας - ΓΕΛ Φιλιατών 34-55 (ΒΙΝΤΕΟ)


Σπουδαία αναμέτρηση διεξήχθη στο κλειστό Ηγουμενίτσας, ανάμεσα στα δύο σχολεία του 2ου ΓΕΛ Ηγουμενίτσας και ΓΕΛ Φιλιατών με τους φιλοξενούμενους να κερδίζουν τον τελικό με σκορ 34-55 και να παίρνουν το εισιτήριο της επόμενης φάσης που θα διεξαχθεί σε ένα μήνα.

Οι αθλητές του ΓΕΛ Φιλιατών ξεκίνησαν δυναμικά το ματς τελειώνοντας την 1η περίοδο με σκορ 4-21.  Η κάθε περίοδος είχε διάρκεια 8 λεπτά, σε σχέση με τον συνηθισμένο χρόνο. Το ίδιο μοτίβο συνεχίστηκε και στη 2η περίοδο με το σκορ να ξεφεύγει στο 14-39 για το ΓΕΛ Φιλιατών. Μεγάλος απών για την ομάδα της Ηγουμενίτσας και παίκτης του Πρωτέα, ο Κ. Μπιλιούρης ο οποίος είχε θέμα τραυματισμού από το προηγούμενο παιχνίδι. Επίσης να αναφέρουμε ότι το μεγαλύτερο σύνολο της ομάδας του λυκείου Φιλιατών αγωνίζεται στην αντρική ομάδα του Ηρακλή Φιλιατών με αποτέλεσμα και η μεγάλη διαφορά δυναμικότητας.

Στην 3η περίοδο οι φιλοξενούμενοι πέρασαν σε αλλαγές, ενώ η ομάδα της Ηγουμενίτσας ανέβασε ρυθμούς με αποτέλεσμα να μειώσει την διαφορά στο 26 - 47. Στο τελευταίο μέρος του αγώνα σημειώθηκε το χαμηλότερο σκορ και από τις δυο ομάδες σε συνδυασμό με την κούραση για το τελικό 34-55. Πρώτος σκόρερ για το ΓΕΛ Φιλιατών αλλά και του αγώνα ο Αρσένης Λέζος με 21 πόντους.
Δεκάλεπτα: 4-21, 10-18, 12-8, 8-8.
Διαιτητές του αγώνα ήταν οι κ. Αντωνάκης και Κιτσάτης, ενώ γραμματεία οι κ. Βιρβίλης, Πασχοδήμας, Κωνσταντίνου, Τσόδουλου και επόπτης ο κ. Λιόλιος. Παρακάτω οι πόντοι αναλυτικά αλλά και βίντεο με highlights και δηλώσεις του αγώνα σε συμπαραγωγή thesprotiaball & sivotanews.





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου