Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016

ΕΛΜΕ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ: Να κλείσουν όλα τα σχολεία στο Νομό την Πέμπτη


Λόγω της κρισιμότητας της απεργίας της Πέμπτης, 4 Φεβρουαρίου 2016, το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ καλεί όλους τους συναδέλφους να υπερασπιστούν τα - κατακτημένα με θυσίες και μακροχρόνιους αγώνες των προηγούμενων γενεών εκπαιδευτικών -ασφαλιστικά τους δικαιώματα, που η Κυβέρνηση και οι δανειστές θέτουν σήμερα στην προκρούστεια κλίνη του 3ου Ευρω-Μνημονίου. 

Το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ καλεί: 

• τους «παλαιότερους» συναδέλφους - οι οποίοι εφησυχασμένοι στις αυταπάτες περίμεναν να συντοξιοδοτηθούν το καλοκαίρι αλλά η πραγματικότητα του ασφαλιστικού θα τους προσγειώσει σε άλλη μια πενταετία τουλάχιστον εργασίας και με συνταξιοδοτικές απολαβές συρρικνωμένες περίπου κατά το ήμισυ - να μην ανεχτούν να συντριβούν άδοξα και εν μια νυκτί, όσα οι ίδιοι με θυσίες κατέκτησαν. 

• τους «νεότερους» σε υπηρεσία εκπαιδευτικούς - οι οποίοι κυρίως υπέστησαν το μισθολογικό ακρωτηριασμό του ενιαίου μισθολογίου - να μην εθελοτυφλούν με την επιπόλαιη ιδέα ότι το ασφαλιστικό δεν αφορά αυτούς άμεσα. 


Το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ καλεί 

• τους εκπαιδευτικούς στην απεργιακή συγκέντρωση της ΕΛΜΕ την Πέμπτη στις 11:00 π.μ.. στην αρχή του πεζόδρομου (Γρ. Λαμπράκη και Ελεύθ. Βενιζέλου ). 

• όλους τους συνδικαλιστικούς φορείς εργαζομένων του Νομού και το Εργατικό Κέντρο Θεσπρωτίας σε κοινή πορεία την ημέρα της απεργίας. 


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ 
Καραπάνος Ευάγγελος
Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ 
Μητσέλος Σπύρος

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου