Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΜΕ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ


Η ΕΛΜΕ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ σε συνεννόηση με τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης θα προχωρήσει στην υλοποίηση της απόφασης της Γενικής Συνέλευσης της 5ης Νοέμβρη 2015 για την παρακράτηση από τη φετινή χρονιά των συνδρομών κατευθείαν από τη μισθοδοσία. Ως εκ τούτου οι συνδρομές για τη σχολική περίοδο 2015 - 2016 θα παρακρατηθούν σε δύο μηνιαίες δόσεις (7,5 ΕΥΡΩ + 7,5 ΕΥΡΩ = 15 ΕΥΡΩ) τους αμέσως προσεχείς μήνες. (Θα υπάρξει οριστική ενημέρωση για τον ακριβή καθορισμό του χρόνου) 

Συνδρομή μέσω μισθοδοσίας δίνουν μόνον όσοι έχουν οργανική θέση και υπηρετούν σε σχολεία ή υπηρεσίες του Νομού. Όσοι συνάδελφοι υπηρετούν στο Νομό ως αποσπασμένοι, από άλλα ΠΥΣΔΕ θα πληρώσουν τη συνδρομή χρηματικά στα μέλη του ΔΣ που θα αναλάβουν να συγκεντρώσουν τις συνδρομές στα σχολεία την αμέσως προσεχή περίοδο. Όσοι συνάδελφοι έχουν οργανική στο Νομό μας αλλά είναι αποσπασμένοι σε άλλο ΠΥΣΔΕ, θα πληρώσουν τη συνδρομή τους στην αντίστοιχη ΕΛΜΕ που τώρα ανήκουν. Τέλος, οι αναπληρωτές απαλλάσσονται για τη φετινή χρονιά από την υποχρέωση της συνδρομής. 

Από την επόμενη χρονιά η παρακράτηση των συνδρομών θα εκτείνεται σε μικρότερες δόσεις και σε μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, ώστε να μην επιβαρύνονται οι συνάδελφοι. 

Αν κάποιος συνάδελφος για δικούς του λόγους δεν επιθυμεί να είναι μέλος της ΕΛΜΕ , και θέλει να εξαιρεθεί από την παρακράτηση της συνδρομής, πρέπει να συντάξει υπεύθυνη δήλωση με την οποία να δηλώνει αυτήν την επιθυμία και να επικοινωνήσει με την ΕΛΜΕ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ, είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση elmethesprotias@gmail.com είτε μέσω τηλεφώνου στον αριθμό 697 4950159 (Καραπάνος Ευάγγελος). Εννοείται ότι σε αυτήν την περίπτωση δε θα ανήκει στο δυναμικό της ΕΛΜΕ και δε θα καλύπτεται συνδικαλιστικά σε κάθε περίπτωση από το σωματείο. 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ 
Καραπάνος Ευάγγελος 
Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Μητσέλος Σπύρος

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου