Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016

Ηγουμενίτσα: Πραγματοποιήθηκε εχτές η πρώτη συνάντηση για την υλοποίηση του Let’s Do It Greece 2016


Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 15 Μαρτίου 2016 στην Ηγουμενίτσα η κεντρική συνάντηση της Περιφέρειας Ηπείρου και των Δήμων Ηγουμενίτσας, Σουλίου και Φιλιατών για την υλοποίηση της δράσης Let’s Do It Greece 2016. 
 
 
 
Στη συνάντηση ήταν παρών ο Αντιπεριφερειάρχης με αρμοδιότητα σε θέματα Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Εθελοντισμού Ιωάννης Καραμπίνας, οι Αντιδήμαρχοι Ηγουμενίτσας και Φιλιατών Κώστας Ελευθέριος και Ράνια Παππά αντίστοιχα, η συντονίστρια της δράσης για όλη τη Θεσπρωτίας και περιφερειακή σύμβουλος κα Αντιγόνη Φίλη, ο δημοτικός σύμβουλος του δήμου Σουλίου Δημήτρης Λώλος, πρόεδροι δημοτικών και τοπικών κοινοτήτων, εθελοντές και εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων της Θεσπρωτίας. 
 
Μέσω Sκype υπήρχε διαδικτυακή σύνδεση με τον εθελοντή που ξεκίνησε τη δράση και είναι υπεύθυνος για τον πανελλαδικό συντονισμό του Let's do it Greece Νίκο Κιούση. 
 
 
 
Η συμμετοχή ξεπέρασε και φέτος κάθε προσδοκία, αναδεικνύοντας ότι οι Θεσπρωτοί μεταδίδουν κύμα θετικής ενέργειας, συνεργασίας και εθελοντισμού, καθώς είναι ευαισθητοποιημένοι σε θέματα περιβάλλοντος και συμμετέχουν ενεργά και συνειδητά στη συγκεκριμένη δράση.

Έγινε εκτενής αναφορά στις δράσεις που θα αναλάβουν όλοι οι φορείς, που αφορούν κυρίως στον καθαρισμό παραλιών, δασών, βυθών, πάρκων καθώς και στον εξωραϊσμό κτηρίων και δημοσίων χώρων. Υπενθυμίζουμε πως φέτος η δράση έχει προγραμματιστεί για τις 17 Απριλίου 2016.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου