Πέμπτη 7 Απριλίου 2016

Επιμελητήριο Θεσπρωτίας: Υλοποίηση ημερίδας για τα νέα προγράμματα ΕΣΠΑ



Το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας, στα πλαίσια των προσπαθειών του για την ενημέρωση και πληροφόρηση των μελών του, και σε συνεργασία με τον ΕΦΔ Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων υλοποίησε ενημερωτική εκδήλωση την Δευτέρα 04 Απριλίου 2016 και ώρα 18:00, στην αίθουσα Συνεδριακού Κέντρου του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας όπου έγινε παρουσίαση των τεσσάρων νέων επενδυτικών Προγραμμάτων που προκηρύχθηκαν στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία 2014-2020». Την εκδήλωση παρακολούθησε πλήθος Επιχειρηματιών, Ελεύθερων Επαγγελματιών και ανέργων.

Τα προγράμματα παρουσιάσθηκαν από τα στελέχη της Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Δυτικής Ελλάδας, Πελοποννήσου, Ηπείρου και Ιονίων Νήσων κ.κ. Βασίλειος Αϊβαλής, Φωτεινή Αυγουστίδου και Ανδρέας Καλογερόπουλος οι οποίοι και απάντησαν στις ερωτήσεις του κοινού.
Το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας ευχαριστεί τον ΕΦΔ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ για την άψογη συνεργασία και την ανταπόκρισή του στο κάλεσμα του φορέα μας και τους ενδιαφερόμενους που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση.

Εκ της Διοικήσεως
Του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου