Δευτέρα 9 Μαΐου 2016

10o παιδικό τουρνουά Πλαταριάς (ΒΙΝΤΕΟ)

Φωτορεπορτάζ: Θωμάς Κολιός - Thesprotiaball

Γιορτή του ποδοσφαίρου μαζί με της μητέρας διεξήχθη χθες στο γήπεδο της Πλαταριάς, όπου διοργανώθηκε το 10ο ποδοσφαιρικό τουρνουά για παιδιά ηλικίας 7 έως 12 ετών.

Πάνω από 200 παιδιά πήραν μέρος στους αγώνες που έγιναν, διασκέδασαν και χάρηκαν μαζί με τους γονείς τους.Οι ομάδες οι οποίες συμμετείχαν στις μικρές ηλικίες 2006-2009 ήταν ο Θεσπρωτός, τα Σύβοτα, ο Ηρακλής Φιλιατών, ο Ποσειδώνας, ο ΠΑΣ Λαδοχωρίου και οι ακαδημίες της διοργανώτριας ομάδας του ΑΟ Πλαταριάς.Διαιτητές των αγώνων ήταν οι κ.κ Κιάπες και Σιντόρης. Οι αγώνες ήταν 8χ8 διάρκειας 15 λεπτών. Αναλυτικά τα αποτελέσματα και οι σκόρερ του τουρνουά: 
Πλαταριά (α) - Σύβοτα 1-0
Θεσπρωτός - Ποσειδώνας 0-5
Ηρακλής Φιλιατών - Πλαταριά (β) 0-2
ΠΑΣ Λαδοχωρίου - Ποσειδώνας 2-3
Πλαταριά (β) - Σύβοτα 0-1
Θεσπρωτός - ΠΑΣ Λαδοχωρίου 0-2
Πλαταριά (α) - Ηρακλής Φιλιατών 2-0
Ποσειδώνας - Πλαταριά (β) 1-0
ΠΑΣ Λαδοχωρίου - Πλαταριά (α) 0-1
Σύβοτα - Ηρακλής Φιλιατών 0-2
Πρώτος σκόρερ του τουρνουά ήταν ο Λάμπρου του Ποσειδώνα Ηγουμενίτσας με 6 γκολ.Επίσης συμμετείχαν αρκετά κορίτσια από τα οποία η Τσακίρη πέτυχε ένα γκολ. Αναλυτικά η κατάταξη των σκόρερ:
1. Λάμπρου (Ποσειδώνας) 6
2. Κώτσιος (ΠΑΣ Λαδοχωρόυ) 3
3. Τακλάκογλου (Πλαταριά) 2
-.  Προκόπης (Πλαταριά) 2
-.  Αντωνίου (Ποσειδώνας) 2
4. Τσαγκαράκης (Πλαταριά) 1
-.  Κωτσάκης (Πλαταριά) 1
-.  Τσακίρη (Πλαταριά) 1
-.  Εβελίνο (Ποσειδώνας) 1
-.  Τσιμπούλης (Ηρακλής Φιλιατών) 1
-.  Παππάς (Ηρακλής Φιλιατών) 1
-.  Τσόγκας (ΠΑΣ Λαδοχωρίου) 1
Στο 2ο μέρος του τουρνουά διεξήχθη παιχνίδι μεταξύ της Πλαταριάς και της γυναικείας ομάδας των Αμαζόνων, με τελικό αποτέλεσμα 2-2.Αρχικά προηγήθηκαν οι Αμαζόνες με σκορ 0-2. Τα τέρματα πέτυχαν οι Ράδη και Μπάσκα. Το 2-0 ήταν και το σκορ του ημιχρόνου διάρκειας 20 λεπτών. Στην επανάληψη οι Πλαταριώτες ισοφάρισαν σε 2-2 με τους Τρουμπάτα και Δόκο.Μετά το τέλος των αγώνων δώθηκαν τιμητικές πλακέτες και μετάλλια στις ομάδες που συμμετείχαν. Παράλληλα μοιράστηκαν σουφλάκια σε όλους.Το Δ.Σ. της Πλαταριάς με αφορμή της γιορτή της μητέρας μοίρασε σε όλες τις μαμάδες τριαντάφυλλα.
Οι τιμητικές πλακέτες που δώθηκαν αναλυτικά:
Ο ΑΟ Πλαταριάς τίμησε το κ. Σωτήρη Περετζούκα για τη προσφορά του στο γυναικείο ποδόσφαιρο.
Επίσης τιμήθηκε ο προπονητής κ. Κώστας Κάλλος για τη προσφορά του στον αθλητικό όμιλο Πλαταριάς αλλά και στο θεσπρωτικό ποδόσφαιρο.Τιμητική πλακέτα δώθηκε και στη κα. Αφροδίτη Καλαντζή για την βοήθεια που προσφέρει στις ομάδες μέσω της ΕΠΣ Θεσπρωτίας.
Επίσης τιμητική πλακέτα απονεμήθηκε στον Πλαταριώτη πρώην διαιτητή Ευαγγέλου Κοσμά για την προσφορά του στην διαιτησία.
Τέλος για τη προσφορά του στον ΑΟ Πλαταριάς τιμήθηκε ο Μιχάλης Βασιλείου, αλλά ο Σπύρος Γεωργίου που ήταν ο πρώτος προπονητής της ακαδημίας του ΑΟ Πλαταριάς το 1995.


Δείτε το βίντεο:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου